Online groepstherapie

Overwin, in een groep met lotgenoten, jouw angst!

Online groepstherapie

25+ jaar

gespecialiseerd in angstproblematiek

900+

tevreden cliënten

100% inzet

van onze angstcoaches

Ervaar de kracht van een groep!

Ongeveer 1 op de 5 mensen kampt met een angststoornis. En nog altijd hebben veel mensen het idee dat ze alleen zijn met hun probleem. Met alle gevolgen van dien. Schuldgevoelens, schaamtegevoelens, onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens gaan vaak gepaard met angstproblematiek.

In een groep ervaar je direct dat je er zeker niet alleen in bent. Bovendien is een groot voordeel dat jullie elkaar kunnen stimuleren, dat je ervaringen van anderen kan horen en dat jullie samen dit traject aangaan.

Je merkt echt dat je niet alleen bent met dit probleem en dat ook jij dit kan overwinnen!

Overwin, vanuit je eigen huis, jouw angst!

Onze groepsbehandelingen worden allen begeleid door een professional (psycholoog of gedragstherapeut) en zijn gericht op het aanpakken van het angstprobleem op een resultaatgerichte en praktische wijze. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van succesvol bewezen cognitieve gedragstherapeutische interventies waardoor je leert om zelfstandig de oorzaak van jouw probleem aan te pakken en jouw angst te overwinnen.

  • 12 weken programma

  • Persoonlijke begeleiding

  • Online bijeenkomsten

  • Videolessen en opdrachten

  • Een ‘doe’-therapie

  • Echt resultaat!

online groepsbehandeling
online groepsbehandeling

Wil jij advies over wat het beste bij jou zou passen?  Stuur dan een email naar info@jouwangstcoach.com
We kijken graag met je mee.

Meld je aan

Stop nu jouw angst!

“Ik had echt handvatten nodig om aan mezelf te kunnen werken en die heb ik bij Dominique gekregen. Zij heeft mij het meest vooruit geholpen, omdat ze zo gespecialiseerd is in mijn specifieke fobie.”

Yasmine

“Elke dag besef ik hoe gelukkig ik ben dat ik dit allemaal mag meemaken. Ik neem weer zelfstandig de bus, trein, tram…”

Jade

“Dankzij Dominique heb ik de stap naar de buitenwereld alleen kunnen zetten, zonder de angstige gevoelens, zonder de evenwichtsstoornissen en zonder mij onveilig te voelen. Het heeft mijn zelfvertrouwen enorm gesterkt en dat is een fantastische ervaring!”

Sandra

Onze angstcoaches / therapeuten

Simone Ramakers
Simone RamakersPsychologe
Graag begeleid ik je in het praktisch aanpakken van je angst en help ik je aan de benodigde tools. We duiken niet in het verleden, maar kijken vooral naar wat we nu kunnen veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat jij ook weer grip op je leven kunt krijgen en je angst kan overwinnen!
Liselot Vangronsvelt
Liselot VangronsveltPsychologe
Ik help je graag om inzicht te krijgen in je angstprobleem en hou je een figuurlijke spiegel voor waarmee we samen je gedachten en gedrag in kaart brengen. Hierbij help ik je om deze stap voor stap te veranderen en je angstprobleem te overwinnen. Je zult versteld staan van wat je bereiken kunt!
Dominique Reintjens
Dominique ReintjensGedragstherapeute
Je mag mij zien als een sociale gereedschapskist voor de vastgelopen mindset. Ik help kinderen en volwassenen met angst en of spanningsklachten namelijk om met behulp van concrete tools hun probleem aan te pakken en op te lossen. Samen krijgen we dit voor elkaar!

Snel in contact

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op!