Over jouw Angstcoach

Wij helpen je de angst te overwinnen

Over ons

Jezelf verlossen van jouw hardnekkige angst is waar wij heel graag bij helpen.

Al ruim 12 jaar begeleiden wij uitsluitend clienten met angstproblematiek. We zijn hierin dus zeer gespecialiseerd en werken met name volgens de richtlijnen van succesvol bewezen methodes zoals de cognitieve gedragstherapie.

Als voormalig Angstcentrum Londerzeel en Angstcentrum Cadier en keer/Maastricht zijn wij per 1 september 2020 verder gegaan onder onze nieuwe naam jouw Angstcoach.

  • Ruim 25+ jaar ervaring van onze coaches / therapeuten

  • Meer dan 900+ tevreden clienten

  • Resultaat- en doelgerichte aanpak

  • Gepassioneerde en competente coaches

  • ‘Outside the box’: hulp in en buiten de spreekkamer

  • Coaching online, face-to-face en blended care

Onze therapeuten

Dominique Reintjens
Dominique ReintjensGedragstherapeute
Je mag mij zien als een soort sociale gereedschapskist voor de vastgelopen mindset. Ik help kinderen en volwassenen met angst en of spanningsklachten namelijk om met behulp van concrete tools hun probleem aan te pakken en op te lossen. Samen krijgen we dit voor elkaar!
Simone Ramakers
Simone RamakersPsychologe
Graag begeleid ik je in het praktisch aanpakken van je angst en help ik je aan de benodigde tools. We duiken niet in het verleden, maar kijken vooral naar wat we nu kunnen veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat jij ook weer grip op je leven kunt krijgen en je angst kan overwinnen!
Liselot Vangronsvelt
Liselot VangronsveltPsychologe
Ik help je graag om inzicht te krijgen in je angstprobleem en hou je een figuurlijke spiegel voor waarmee we samen je gedachten en gedrag in kaart brengen. Hierbij help ik je om deze stap voor stap te veranderen en je angstprobleem te overwinnen. Je zult versteld staan van wat je bereiken kunt!