Groepstrainingen

Overwin, in een kleine groep met lotgenoten, jouw angst!

25+ jaar

gespecialiseerd in angstproblematiek

900+

tevreden cliënten

100% inzet

van onze angstcoaches

Divers aanbod in groepstrainingen

Denk jij wel eens dat je de enige bent met dat vervelende angstprobleem? Weet dan dat angstproblematiek een van de meest voorkomende psychische problemen is. Er zijn dus altijd nog mensen met dat exact zelfde probleem. Ongeveer 1 op de 5 mensen heeft of krijgt te maken met een angststoornis. Er zijn dus nog altijd mensen in jouw omgeving die er mee kampen. Ook al is het wellicht lang niet altijd zichtbaar.

Wil jij graag, samen met lotgenoten, aan jouw angstprobleem werken? Bij jouw Angstcoach geven we diverse groepstrainingen op verschillende locaties. Overwin dus, samen met lotgenoten, in een veilige omgeving jouw angst!

groepstraining angst therapie

Wegens het COVID-19 virus hebben we besloten om momenteel geen groepstrainingen te laten doorgaan. Deze zijn sowieso uitgesteld tot voorjaar 2021.

Natuurlijk mag je het kenbaar maken indien je interesse hebt om in 2021 deel te nemen aan een groepstraining. Aan de hand van jouw hulpvraag, klachtenbeeld en enkele vragenlijsten gaan we na of het aangewezen is om hier in een groep aan te werken. Zo ja, dan plaatsen we jou op de lijst en zodra we meer weten zal je worden geïnformeerd.

Je kunt je interesse kenbaar maken door het invullen van een aanmeldformulier.

Meld je aan

Stop nu jouw angst!

“Ik had echt handvatten nodig om aan mezelf te kunnen werken en die heb ik bij Dominique gekregen. Zij heeft mij het meest vooruit geholpen, omdat ze zo gespecialiseerd is in mijn specifieke fobie.”

Yasmine

“Elke dag besef ik hoe gelukkig ik ben dat ik dit allemaal mag meemaken. Ik neem weer zelfstandig de bus, trein, tram…”

Jade

“Dankzij Dominique heb ik de stap naar de buitenwereld alleen kunnen zetten, zonder de angstige gevoelens, zonder de evenwichtsstoornissen en zonder mij onveilig te voelen. Het heeft mijn zelfvertrouwen enorm gesterkt en dat is een fantastische ervaring!”

Sandra

Onze angstcoaches / therapeuten

Simone Ramakers
Simone RamakersPsychologe
Graag begeleid ik je in het praktisch aanpakken van je angst en help ik je aan de benodigde tools. We duiken niet in het verleden, maar kijken vooral naar wat we nu kunnen veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat jij ook weer grip op je leven kunt krijgen en je angst kan overwinnen!
Liselot Vangronsvelt
Liselot VangronsveltPsychologe
Ik help je graag om inzicht te krijgen in je angstprobleem en hou je een figuurlijke spiegel voor waarmee we samen je gedachten en gedrag in kaart brengen. Hierbij help ik je om deze stap voor stap te veranderen en je angstprobleem te overwinnen. Je zult versteld staan van wat je bereiken kunt!
Dominique Reintjens
Dominique ReintjensGedragstherapeute
Je mag mij zien als een sociale gereedschapskist voor de vastgelopen mindset. Ik help kinderen en volwassenen met angst en of spanningsklachten namelijk om met behulp van concrete tools hun probleem aan te pakken en op te lossen. Samen krijgen we dit voor elkaar!

Snel in contact

Heb je vragen of kom je graag met ons in contact? Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op!