angsttherapeut

Herken jij je hierin?

 Je kunt het plots heel benauwd krijgen, het gevoel dat je geen lucht krijgt, flauw gaat vallen of dat je iets ernstigs overkomt. Zomaar, uit het niets of in de meest ‘normale’ situaties.

Je bent vaak duizelig, ijl in je hoofd en ervaart een onvast gevoel en vindt dit best beangstigend.

Je bent voortdurend bezig met het screenen van je omgeving op de best mogelijk vluchtroute en jouw escape-plan heb je al klaarliggen.

Je vindt het moeilijk om alleen te zijn. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren en dan is er geen hulp in de buurt.

Je hebt veel last van anticipatieangst waardoor je bepaalde zaken zelfs niet meer durft te doen. Je vermijdingsgedrag wordt steeds groter.

Je bent veel moe en voelt dat angst en spanning een ontzettend grote plaats innemen in jouw leven.

Je hebt al veel dingen geprobeerd zoals medicatie, ademhalingsoefeningen, praattherapieën en noem maar op. Helaas allemaal zonder het gewenste resultaat.

Hoe zou het zijn als je…

weer kunt doen wat jij wilt, zonder dat angst en paniekgevoelens jouw dagelijkse bezigheden nog beperken

niet meer in paniek raakt bij bepaalde sensaties of (spannings)klachten van jouw lichaam, maar hier juist kalm en ontspannen mee om kan gaan

vertrouwen hebt in jezelf en jouw eigen lichaam

veel meer rust en ontspanning kan ervaren

je weer comfortabel voelt in het bijzijn van andere mensen, of misschien wel juist weer op het gemak als je alleen bent

niet meer bezig bent met 'wat als...'- gedachten, maar het gevoel hebt dat je je overal wel kunt redden.

jouw overdreven behoefte aan controle kunt loslaten en weer kan genieten van alle kleine en grote dingen in het leven

voor eens en altijd de vicieuze cirkel van paniek kan doorbreken!

Bevrijd jezelf van die allesoverheersende angst en sta weer krachtig en met veel plezier in jouw leven!

Ik weet uit ervaring hoe het voelt om vast te zitten in de neerwaartse spiraal van angst. Dat je voortdurend bang bent om een paniekaanval te krijgen en plekken begint te vermijden omdat je denkt dat het daar vast en zeker gaat gebeuren.

Hoe het is om te denken dat dit nooit meer overgaat en het enorme wanhopige en moedeloze gevoel wat hiermee gepaard gaat.

En toch is het mij gelukt om dat vervelende hoofdstuk achter mij te laten. Af te sluiten.... En al ruim 10 jaar geleden zelfs!

Al ruim 14 jaar werk ik als gedragstherapeute en angstcoach. Altijd opnieuw zoek ik met mijn cliënt de weg naar een vrijer leven. Soms is deze weg vol hobbels en soms word het ons gemakkelijk gemaakt. Maar we komen er!

Ik geloof dat iedereen met een gezond verstand in staat is om zijn of haar angstprobleem op te lossen!
Motivatie, commitment en de juiste tools zijn de drie elementen die hierin heel belangrijk zijn.

De gemeenschappelijke deler binnen al mijn behandeltrajecten is een duidelijke stap-voor-stap aanpak. Weten WELKE stappen je dient te zetten en vooral ook weten HOE je dit doet. Deze kennis en ervaringen deel ik allemaal met jou in het online programma Stop jouw paniekaanvallen.

Het programma

Stop jouw paniekaanvallen

12 weken programma

vol videolessen en opdrachten

Je volgt het programma 12 weken voor het beste resultaat

live Q&A's

Persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject

Stel je vragen tijdens live online vraagsessies

online community

Jij bent niet alleen! ontmoet gelijkgestemden

Vind begrip en steun bij lotgenoten

bonusmodule mindfulness

heerlijke meditaties en ontspanningsoefeningen

leer je gedachten los te laten met deze fijne meditaties

Angstgevoelens loslaten en ontspanning ervaren

Binnen het programma wordt gespecialiseerde kennis in angstproblematiek gecombineerd met een 14+ jaar aan ervaring. Wij weten wat werkt en wat niet werkt. Het programma stelt jou in staat om, met behulp van de juiste kennis en tools, jezelf te leren helpen. Elke module is een stap in de richting naar het verwezenlijken van jouw einddoelen. Het is een proces en dit kost tijd.

Maar... doe er iets voor en je krijgt er gegarandeerd iets voor terug!

I got your back!

Ik help je graag mee tijdens de online vraagsessies. Daar mag jij al je vragen stellen en ondersteun ik jou in jouw proces.

Dominique Reintjens

Ervaringen van deelnemers

Dit kun jij bereiken

Overal een veilig gevoel

Ervaar hoe jij je overal veilig kan voelen en niet meer afhankelijk bent van externe 'veiligheidsmiddelen'.

Vrijheid in doen en laten

Voel je vrij om keuzes te maken die bij jou passen en niet het gevolg zijn van jouw angst.

Rust en ontspanning

Ervaar weer wat het is om echt te kunnen ontspannen zonder moeite hiervoor te moeten doen.

Vertrouwen

Laat de controle los en ervaar dat je weer kunt vertrouwen op jezelf en jouw eigen lichaam.

Balans in jouw leven

Voel stabiliteit en een goede balans in jouw leven, zowel mentaal als fysiek.

Paniekvrij

Ervaar dat jouw lichaam niet meer onnodig in de paniekmodus terecht komt en jij dus geen ongewenste paniekaanvallen meer meemaakt.

online programma Stop jouw angstaanvallen

Wil jij aan de slag met het programma?

Eenmalige investering van € 89,- (incl. btw)

Ben je ervan overtuigd dat het programma Stop jouw paniekaanvallen jou gaat  helpen? Meld je dan aan en je kunt direct van start.

Jarenlange toegepaste en bewezen technieken

Concrete en toepasbare tools, tips en handvatten

Met ondersteuning van jouw Angstcoach

Volg de training lekker op jezelf vanuit huis

Zet de stappen en je hebt gegarandeerd resultaat!

online programma Stop jouw angstaanvallen

Wil jij aan de slag met het programma?

Eenmalige investering
van € 89,- (incl. btw)

Ben je ervan overtuigd dat het programma Stop jouw paniekaanvallen jou gaat  helpen? Meld je dan aan en je kunt direct van start.

Jarenlange toegepaste en bewezen technieken

Concrete en toepasbare tools, tips en handvatten

Met ondersteuning van jouw Angstcoach

Volg de training lekker op jezelf vanuit huis

Zet de stappen en je hebt gegarandeerd resultaat!

Het programma geeft je toegang tot:

Stap voor stap methode

In 12 weken tijd leert het programma jou aan de hand van 6 modules welke stappen je dient te zetten om jezelf te bevrijden van paniekaanvallen. Het lesmateriaal is opgebouwd uit videolessen met bijbehorende opdrachten en zit boordevol waardevolle info en inzichten, tools, handvatten en voorbeelden. Ik neem je figuurlijk bij de hand en begeleid je tijdens jouw proces. Ik leer je hoe je omgaat met het pestkopje in je hoofd en hoe je middels succeservaringen jouw eventuele vermijdingsgedrag kunt doorbreken.

Ondersteuning van jouw Angstcoach

Het programma is zo opgebouwd dat je, mits gemotiveerd natuurlijk, alle stappen op jezelf kan doorlopen. Een steuntje in de rug of hulp bij bepaalde opdrachten kan echter van grote meerwaarde zijn. Daarom dat we elke maand een online vraagsessie plannen waarin je al je vragen kan stellen en zo bijgestaan kan worden tijdens dit traject. Na aanmelding ontvang je vanzelf telkens een uitnodiging voor deze sessies. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem. Stuur je vraag door per email en je ontvangt snel een replay van de vraagsessie en kunt nog in zijn geheel bekijken. Zeker interessant om de vragen van andere deelnemers mee te krijgen!

Community van lotgenoten

Misschien heb je soms het gevoel alsof jij de enige bent met dit probleem. Waarschijnlijk heb je al wel gehoord dat maar liefst 1 op de 5 mensen een angststoornis heeft of zal ontwikkelen. En dat meer dan de helft van de bevolking wel eens angstklachten ervaart.

Wil jij graag horen van anderen met een gelijkaardig angstprobleem? Kom in onze besloten facebookgroep en deel jouw ervaringen met anderen. Regelmatig worden hier challenges gedeeld, inzichten meegegeven en natuurlijk blijven we op deze manier betrokken bij jou als deelnemer.

Onbeperkte toegang

Idealiter doorloop je het programma in ongeveer 12 weken. Je bepaalt echter zelf de tijd die je nodig hebt om alle stappen en oefeningen te doorlopen. Heb je wat meer tijd nodig? Geen probleem! Het programma heeft geen 'verloopdatum'. Het blijft voor jou beschikbaar en je kunt er dus altijd nog eens terug in snuffelen wanneer nodig.

Bonusmodule 1: in-case-of-emergency audio fragment

Kom je onverhoopt in een paniekaanval terecht?
Dit audio fragment ondersteunt je in dat moeilijk moment en helpt je om terug kalm te worden.
Zo kan ook jij een paniekaanval aan als deze onverhoopt nog eens een keer om het hoekje komt kijken.

Bonusmodule 2: heerlijke mindfulness oefeningen

In deze bonusmodule heb je toegang tot enkele hele aangename mindfulness oefeningen. Deze zullen je helpen met het visualiseren van jouw doelen en het leren omgaan met jouw belemmerende gedachten.  Ook kun je heerlijk leren ontspannen en in het hier-en-nu komen middels een ontspanningsoefening.

​De modules

Om jouw angst goed aan te kunnen pakken, is het allereerst van belang om goed te weten wat er precies gaande is. Waarom ben je angstig en heb je het gevoel alsof jou elk moment iets kan overkomen? In situaties die eigenlijk helemaal niet bedreigend zijn en die voor anderen geen probleem lijken?

Duidelijke informatie en inzicht in je probleem is een van de belangrijkste voorwaarden om dit probleem vervolgens goed aan te kunnen pakken. In deze eerste module ga je leren over angst en de oorsprong hiervan. Het angstmechanisme komt aan bod en je leert over de oorzaak van jouw angst.

In deze module ga je al stappen zetten naar een doelgerichte oplossing voor jouw angstprobleem. Wanneer je aan een probleem wilt werken en graag verandering ziet optreden, is het natuurlijk wel onmisbaar om een vertrekpunt weer te geven.
Wat is jouw probleem? Waarom is dit voor jou een probleem? Waar en wanneer heb je er last van? Hoe vaak heb je hier last van? Kortom; je mag eerst alle ins en outs van jouw angst duidelijk in kaart brengen.

Vervolgens ga je van dit probleem een uitdaging maken. Het klinkt misschien heel cliché, maar wie problemen kan zien als uitdagingen is al een heel stuk op weg naar het vinden van een oplossing.

Vanuit deze uitdaging stel je een aantal concrete doelen op. Deze zijn nodig om je uitdaging te kunnen opsplitsen in kleinere aparte items waar je aan wilt werken. Deze doelen geven jou richting en focus. Door de juiste doelen te stellen, zal je merken dat je motivatie om deze te behalen extra wordt versterkt.

In de derde module ga je aan de slag met de inhoud van jouw gedachten. Wat denk je eigenlijk? Je leert hierover vragen stellen als: is dit wel realistisch, constructief of is dit überhaupt prettig?  Je gaat bekijken of je betere alternatieven kan formuleren. Gedachten die veel realistischer zijn, en dus eigenlijk veel aannemelijker. Logischerwijze ga je je bij deze gedachten veel beter voelen.

Ook worden nog een aantal meest voorkomende denkfouten toegelicht. Denkfouten die jij en ik allebei zullen maken. Je zult zien dat er een aantal tussen zitten die je helaas veelvuldig toepast. Het hebben van aandacht hiervoor geeft jou de mogelijkheid om dit te veranderen. Ze zeggen niet voor niets vaker: “je bent wat je denkt” of “je voelt wat je denkt”!

Weten ‘hoe je moet denken’ is een belangrijke stap. Echter is het niet zomaar een garantie dat dit dan ook lukt.

In deze module leer je hoe je deze gedachten ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen. Dit wordt jouw braintraining.
Je krijgt verschillende technieken aangeleerd waarmee je ervoor kunt zorgen dat je jouw nieuwe mindset goed eigen maakt.
De manier waarop je deze gedachten traint is bepalend voor de mate waarin het jouw gevoel en gedrag daadwerkelijk beïnvloed.

Vergelijk het maar met leren autorijden. In het begin, tijdens je rijlessen, heb je alles heel bewust moeten toepassen en oefenen. Nu is het waarschijnlijk een automatisme. Iets waar je niet meer over nadenkt. Het waren dus in eerste instantie bewuste gedachten waar je mee bezig moest zijn, terwijl ze zich nu afspelen in een onbewust kader en ze geen moeite meer kosten.

We zullen dus vooral de gedachten eerst in het bewuste kader moeten oefenen, om ervoor te zorgen dat deze juiste gedachten naar je onderbewuste denkkader kunnen ‘zakken’.

In deze module ga je het geleerde stap voor stap toepassen in voor jou beangstigende situaties. We noemen dit ‘exposure in vivo’. Letterlijk vertaald betekent dit  ‘Blootstellen aan de praktijk’.

Dit klinkt nu natuurlijk nog heel erg spannend. Maar je zult zien, dit gaat jou lukken. Enwel dankzij de methode die we hiervoor gebruiken.
We gaan namelijk niet gelijk hele moeilijke uitdagingen kiezen. Je gaat je eigen stappenplan, met hulp, vormgeven zodanig dat je telkens succeservaringen op zal doen. Stap voor stap kom je dichterbij je doelen en doorbreek jij jouw vermijdingsgedrag.

Natuurlijk kun je ook wel eens te maken krijgen met een terugval. Vooral wanneer je gestresst of heel moe bent, of wanneer je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en te beseffen dat een terugval heel normaal is en dus zeker geen teken van mislukking.

In deze module leer je hoe je een eventuele terugval kunt voorkomen of wat je kunt doen als je een terugval ervaart.

Dit fragment helpt jou door een paniekaanval heen! Het zal je kalmeren en helpt je om in die vervelende situatie jezelf te kunnen redden.

Je kunt heerlijk leren ontspannen en in het hier-en-nu komen middels een aantal fijne mindfulness-oefeningen. Het helpt je stress te verminderen en te stoppen met piekeren.

​De modules

Om jouw angst goed aan te kunnen pakken, is het allereerst van belang om goed te weten wat er precies gaande is. Waarom ben je angstig en heb je het gevoel alsof jou elk moment iets kan overkomen? In situaties die eigenlijk helemaal niet bedreigend zijn en die voor anderen geen probleem lijken?

Duidelijke informatie en inzicht in je probleem is een van de belangrijkste voorwaarden om dit probleem vervolgens goed aan te kunnen pakken. In deze eerste module ga je leren over angst en de oorsprong hiervan. Het angstmechanisme komt aan bod en je leert over de oorzaak van jouw angst.

In deze module ga je al stappen zetten naar een doelgerichte oplossing voor jouw angstprobleem. Wanneer je aan een probleem wilt werken en graag verandering ziet optreden, is het natuurlijk wel onmisbaar om een vertrekpunt weer te geven.
Wat is jouw probleem? Waarom is dit voor jou een probleem? Waar en wanneer heb je er last van? Hoe vaak heb je hier last van? Kortom; je mag eerst alle ins en outs van jouw angst duidelijk in kaart brengen.

Vervolgens ga je van dit probleem een uitdaging maken. Het klinkt misschien heel cliché, maar wie problemen kan zien als uitdagingen is al een heel stuk op weg naar het vinden van een oplossing.

Vanuit deze uitdaging stel je een aantal concrete doelen op. Deze zijn nodig om je uitdaging te kunnen opsplitsen in kleinere aparte items waar je aan wilt werken. Deze doelen geven jou richting en focus. Door de juiste doelen te stellen, zal je merken dat je motivatie om deze te behalen extra wordt versterkt.

In de derde module ga je aan de slag met de inhoud van jouw gedachten. Wat denk je eigenlijk? Je leert hierover vragen stellen als: is dit wel realistisch, constructief of is dit überhaupt prettig?  Je gaat bekijken of je betere alternatieven kan formuleren. Gedachten die veel realistischer zijn, en dus eigenlijk veel aannemelijker. Logischerwijze ga je je bij deze gedachten veel beter voelen.

Ook worden nog een aantal meest voorkomende denkfouten toegelicht. Denkfouten die jij en ik allebei zullen maken. Je zult zien dat er een aantal tussen zitten die je helaas veelvuldig toepast. Het hebben van aandacht hiervoor geeft jou de mogelijkheid om dit te veranderen. Ze zeggen niet voor niets vaker: “je bent wat je denkt” of “je voelt wat je denkt”!

Weten ‘hoe je moet denken’ is een belangrijke stap. Echter is het niet zomaar een garantie dat dit dan ook lukt.

In deze module leer je hoe je deze gedachten ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen. Dit wordt jouw braintraining.
Je krijgt verschillende technieken aangeleerd waarmee je ervoor kunt zorgen dat je jouw nieuwe mindset goed eigen maakt.
De manier waarop je deze gedachten traint is bepalend voor de mate waarin het jouw gevoel en gedrag daadwerkelijk beïnvloed.

Vergelijk het maar met leren autorijden. In het begin, tijdens je rijlessen, heb je alles heel bewust moeten toepassen en oefenen. Nu is het waarschijnlijk een automatisme. Iets waar je niet meer over nadenkt. Het waren dus in eerste instantie bewuste gedachten waar je mee bezig moest zijn, terwijl ze zich nu afspelen in een onbewust kader en ze geen moeite meer kosten.

We zullen dus vooral de gedachten eerst in het bewuste kader moeten oefenen, om ervoor te zorgen dat deze juiste gedachten naar je onderbewuste denkkader kunnen ‘zakken’.

In deze module ga je het geleerde stap voor stap toepassen in voor jou beangstigende situaties. We noemen dit ‘exposure in vivo’. Letterlijk vertaald betekent dit  ‘Blootstellen aan de praktijk’.

Dit klinkt nu natuurlijk nog heel erg spannend. Maar je zult zien, dit gaat jou lukken. Enwel dankzij de methode die we hiervoor gebruiken.
We gaan namelijk niet gelijk hele moeilijke uitdagingen kiezen. Je gaat je eigen stappenplan, met hulp, vormgeven zodanig dat je telkens succeservaringen op zal doen. Stap voor stap kom je dichterbij je doelen en doorbreek jij jouw vermijdingsgedrag.

Natuurlijk kun je ook wel eens te maken krijgen met een terugval. Vooral wanneer je gestresst of heel moe bent, of wanneer je een ingrijpende gebeurtenis hebt meegemaakt. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en te beseffen dat een terugval heel normaal is en dus zeker geen teken van mislukking.

In deze module leer je hoe je een eventuele terugval kunt voorkomen of wat je kunt doen als je een terugval ervaart.

Dit fragment helpt jou door een paniekaanval heen! Het zal je kalmeren en helpt je om in die vervelende situatie jezelf te kunnen redden.

Je kunt heerlijk leren ontspannen en in het hier-en-nu komen middels een aantal fijne mindfulness-oefeningen. Het helpt je stress te verminderen en te stoppen met piekeren.

In jouw eigen online leeromgeving vind je al het benodigde trainingsmateriaal.

Nieuwsgierig?
Neem gerust alvast een kijkje 

In jouw eigen online leeromgeving vind je al het benodigde trainingsmateriaal.

Nieuwsgierig?
Neem gerust alvast een kijkje 

Veelgestelde vragen

Vraag 1: gaat dit programma mij wel helpen? Ik heb al zoveel geprobeerd.

Veel deelnemers die jou zijn voorgegaan hebben al vaak hele trajecten afgelegd voordat ze hiermee aan de slag gingen.

Het grote voordeel van dit programma is dat het je in staat stelt om je eigen probleemoplosser te worden. En het is ook pas met die mindset, dat je je angstprobleem echt kunt aanpakken.

Je bent dus niet afhankelijk van een therapeut of van medicatie, maar leert beschikken over toepasbare technieken en tools. Over je angst kun je nog zo lang blijven praten; hij gaat pas aangepakt worden door te doen!

De concrete inzichten en praktische opdrachten helpen je om jezelf te leren helpen. Zo weet je altijd wat je kunt doen als je angst nog eens de kop op steekt!

 

Vraag 2: is online hulp eigenlijk wel effectief? Zouden afspraken bij een psycholoog of therapeut niet beter zijn?

Als een therapeut gespecialiseerd, en dus deskundig is in jouw specifieke probleem; een scala aan tools en technieken bezit om jou te helpen; daarnaast nog eens werkt in resultaatgerichte sessies die niet worden geleid door de klok en dan nog als allerbelangrijkste iemand is waar je een goede klik meehebt; dat weet ik vrij zeker dat je goed zit.

Maar deze zaken zijn nu net allemaal de reden waarom veel mensen van de een naar de ander hoppen in de hoop om van zijn of haar angst af te raken. Het is een ideaal pakket dat bijna niet te vinden is.

Online hulp heeft bovendien echt een beduidend aantal voordelen:

 1. Je komt niet op de wachtlijst, je kunt dus direct van start!
 2. Je bespaart geld, zelfs al krijg je normaal een (gedeeltelijke) vergoeding van je zorgverzekering.
 3. Er is een lagere drempel, je kunt relatief anoniem aan de slag.
 4. Nooit wachten op de volgende afspraak. Je kunt altijd verder met de adviezen, tools en tips.
 5. Je kunt ermee bezig zijn waar en wanneer het jou uitkomt en hoeft er dus niet voor vrij te nemen of op locatie voor te komen.
 6. Je hoeft geen afstand er voor te overbruggen. Ideaal ,zeker als je dit door je probleem erg lastig vindt!
 7. Je kunt niets vergeten van wat er is besproken. Alles staat op video of geschreven en is dus altijd binnen handbereik.

Online hulp is veel meer in opkomst, zeker sinds het begin van corona. Velen zijn jou voorgegaan en hebben deze voordelen al ontdekt!

 

Vraag 3: hoe kan ik het betalen?

Je kunt jezelf beter deze vraag stellen: "hoeveel kost het me als ik op de korte termijn niet zal veranderen?" Wat zijn de gevolgen?

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering.
Je investeert in kennis en begeleiding zodat je sneller resultaten behaalt in het verwezenlijken van jouw levensdoelen.

Dat wat het jou kan opleveren is natuurlijk veel meer waard  dan de investering zelf.
De beste investering is namelijk een investering in jezelf!

Bovendien betaal je aan een gemiddelde psycholoog al meer per uur, dan het hele programma kost.
Ik kan je garanderen dat je hier veel meer uithaalt dan in dat uurtje aan het bureau 😛

 

Vraag 4: hoeveel tijd kost het?

De tijd om de filmpjes te bekijken vragen geen enorme tijdsinvestering. Het volstaat al met een uurtje in de week.

Echter is het wel van belang dat je tevens aan de slag gaat met de opdrachten. Hoe vaker, hoe beter.

Mocht het jou lukken om gemiddeld een half uurtje per dag ermee bezig te zijn, gaat het jou zeker weten veel kunnen opleveren.

 

Vraag 5: wanneer kan ik beginnen?

Je kunt te allen tijde beginnen. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je jouw inloggegevens voor de online leeromgeving en kun je van start!

 

Vraag 6: wat krijg ik precies?

Het online programma STOP JOUW ANGSTAANVALLEN bestaat uit:

6 modules vol met theorie, video’s en opdrachten

je leert onder andere:

 • wat angst is en waar het vandaan komt
 • wat de oorzaak van jouw probleem is
 • je probleem omzetten in een uitdaging
 • je mindset veranderen
 • hoe je je vermijdingsgedrag doorbreekt en van spannende situaties succeservaringen maakt
 • hoe je een terugval kunt voorkomen.

En dat is nog niet alles, want je krijgt ook deze waardevolle extra’s:

audiofragmenten

Je kunt diverse audiofragmenten beluisteren waaronder een in-case-of-emergency-fragment dat jou door een paniekaanval heen helpt.

mindfulness-oefeningen

Je kunt leren ontspannen en in het hier-en-nu komen middels een aantal heerlijke mindfulness-oefeningen.

angstaanvallen stoppen

Alle voordelen nog even op een rij

direct starten

concrete en toepasbare tools

aanpakken van de oorzaak

bewezen effectief

online community

begeleiding via online vraagsessies

2 bonusmodules!