In deze gratis challenge leer je…

  • welke stappen nodig zijn om jouw angst te overwinnen

  • hoe jij effectief jouw angstklachten te lijf kan gaan

  • belangrijke inzichten in de aanpak van jouw angst

  • welke concrete tools en technieken je het beste kunt inzetten

  • hoe je weer met zelfvertrouwen verder kan!

“Ik had me aangemeld voor de challenge en ben er gisteren mee begonnen. Je merkt aan alles wat je vertelt dat je het ook zelf hebt moeten doorstaan, dat maakt het nog fijner om naar te luisteren. Ik heb het werkboek gedownload en uitgeprint en dat werkt echt superhandig! Ben er helemaal enthousiast van en voel een ontzettende energieboost om ermee aan de slag te gaan!

Het zijn al die onderwerpen waar je wel van weet dat je er iets mee moet, maar nooit concreet kunt aanpakken. Door het werkboek doe ik dat nu wel.

Heel waardevol nu al, dankjewel! ❤️💪”

Sabine, 35 jaar

Dit kan je verwachten

Ik deel graag mijn kennis met jou en iedereen die worstelt met angst. Daarom maak ik het graag zo praktisch mogelijk zodat jij precies weet wat te doen. Wellicht heb je er al de nodige (therapie)uren over zitten praten, nog veel meer over nagedacht. Maar jouw acties zullen pas echt het verschil gaan maken. Daarom heb ik een werkboek gemaakt met opdrachten zodat je stap voor stap verder komt. Ik help je mee om de vertaalslag naar jezelf te maken.

PS. als ik het kan, kan jij het ook! 😉

Doe mee met de gratis challenge!

Hi! Ik ben Dominique

Ik vind het belangrijk dat je jouw leven kan invullen precies zoals je dat wenst. Dat jouw leven 100% bij jou past. Waarbij je echt helemaal jezelf kunt zijn en waardoor het allemaal een stuk makkelijk en leuker is.

Al ruim 14 jaar werk ik als gedragstherapeute. Ik werk enkel met kinderen en volwassenen met angstproblematiek. Ik heb mijzelf dus enorm in deze problematiek gespecialiseerd en er is niet veel dat ik niet weet aan te pakken samen met mijn gemotiveerde cliënt! Het geeft mij enorm veel voldoening als ik zie en hoor dat cliënten in staat zijn om zich weer terug gelukkig te voelen, een positieve maar vooral realistische mindset hebben en weer activiteiten durven ondernemen die ze eerst niet voor mogelijk meer hielden. Dat ik ze hierbij heb kunnen en vooral mogen helpen, maakt mij enorm trots.

Wil jij samen met mij jouw angstprobleem aanpakken?

Ik leer je hoe belangrijk een juiste mindset is, hoe je deze kunt creëren en vervolgens toepassen zodat ook jouw angst ruimte kan maken voor een leven waarin je lekker in je vel zit en je niet meer belemmert voelt door onrealistische gedachten.

Mijn gereedschapskist wordt ook jouw gereedschapskist en je weet precies welke tools je moet inzetten als jouw angst nog eens de kop opsteekt.

Doe mee met de gratis challenge!